• 1
  • 2

صينيية بطاطس بيوريه باللحمة المفرومة

05-18-2009, 15:41

المقادير:
1 ك بطاطس ، 2/1 ك لحمة مفرومة ، 2/1 كوب لبن ، 2ملعقة سمن ، ملح وفلفل،
بياض بيضة ، 2ملعقة بقسماط.
الطريقة:
1-تسلق البطاطس وتهرس.
2-نحضراللحمة المفرومة مع البصل علي النار.
3-نضع 1ملعقة سمن علي اللبن فور غليانه.
4-نتبل البطاطس بالملح والفلفل ثم ضع اللبن والسمن.
5-ندهن الصينية بالسمن ثم نرش طبقة من البقسماط.
6-نضع طبقة من البطاطس ثم اللحم ثم طبقة أخري من البطاطس.
7-نرش بياض البيضة علي الوجه ثم نضعها في فرن متوسط الحرارة

الصورة الرمزية أم محراب المسجد
الصورة الرمزية شيهانه غير
05-19-2009, 03:26
تسلم ايدك يارب

والله يعطيكي الف عافية

الصورة الرمزية ندى عبدة
04-07-2012, 23:37
شكرا لكى اختى الحبيبة وتسلم الايا دى


أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
بطاطس محشية باللحمة المفرومة أطباق منوعه
صينية رقائق باللحمة المفرومة والجبنة الموتزاريلا أطباق منوعه
قرنابيط باللحمة المفرومة لازم تدخلى وصفات واطعمه للرجيم والرشاقة
لسان عصفور باللحمة المفرومة والقرفة أطباق منوعه

جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الوقت الآن 06:35.

 اتصل بنا - أعلن لدينا - سياسة الخصوصية -