طريقة عمل فراخ بانية ... زي طريقة المطاعم

05-22-2010, 19:07

لفراخ البانيه الي طعمها زي فراخالمطاعم

المقادير
1/2 كيلو فراخ بانيه (فيليهمخلية بدون جلد ولا عظم
2 بيضة
3/4 كوب دقيق
1 كوب**ادي
1كوب لبن
1 بصلة متوسطة مفرومة
ملح - فلفل - بهارات - قرفة
ملعقة خل صغيرة
نص كوب صلصةطماطم
ليمونة

للتحمير:
بقسماطناعم
2 كيس مرقة دجاج فورية او فيجيتار

الطريقة: -
تخلط المكونات جميعا في الخلاط جيدا ماعدا مكوناتالتحمير والفراخ البانية ثم نضع فيها الفراخ بعد غسلها جيدا و نتركها فيها لمدةساعتين عالاقل مع عصر الليمون حتى تمسك الخلطة جيدا بالدجاج و بعد ذلك نخرجها منهذه الخلطة ونمسح باليد ما تبقي من اثار الخلطة عليها ثم نضعها في البقسماط المضافله مرقة الدجاج الفورية ونحمرها في زيت غزير حتي يصير لونها ذهبيا وتقدم في طبقمفروش بالقدونس و بالهنا والشفا

صدقوني يابنات طعمها روووووووووووووووووعة

جربوها وادعولي


« الموضوع السابق | الموضوع التالي »
أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
طريقة عمل اللانشون (فراخ) معجنات - سندويشات
طريقة سلطة المطاعم مقبلات - مشروبات
أخطر طريقة لقلي البطاطا... مثل المطاعم الكبيرة معجنات - سندويشات
طريقة الشاورما الذة من المطاعم معجنات - سندويشات
بطاطس مقلية علي طريقة المطاعم الشهيرة مقبلات - مشروبات

جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الوقت الآن 07:18.

 اتصل بنا - أعلن لدينا - سياسة الخصوصية -