• 1
  • 2
الصورة الرمزية Om saif

بانيه صدور الفراخ اللذيذة

05-27-2010, 05:58 مساءً


بسم الله الرحمن الرحيم

اليوم حبيت اقولكم طريقة عمل الفراخ البانيه وبما انى هعملها النهاردة قولت انقلكم خبرتى معها بطريقة سهلة ولذيذة جدا

المقادير للتتبيلة
صدور فراخ مخلية
بصلة
طماطم
ملح وفلفل اسمر
ليمونة
مقادير القلى
بيضة
حوالى 5 ملاعق كبيرة لبن سائل
بقسماط
و4 ملاعق دقيق
زيت للقلى

الطريقة
نفروم البصلة مع ثمرة الطماطم ونضيف اليها الملح والفلفل والليمونة المعصورة
نتبل صدور الفراخ جيدا بالخلطة ونضعها فى الثلاجة 3 ساعات وكلما زادت المدة بقيت افضل
نضرب البيضة مع اللبن
ونضع الفراخ فى الدقيق ثم البيض واللبن ثم البقسماط
ويكون الزيت ساخن ونضع فيه صدور الفراخ حتى تحمر ونطلعها تتصفى من الزيت
وفى طبق التقديم ونقدمها مع مكرونة وبطاطس محمرة وشوية سلطة وبألف هنا ويارب تعجبكم
جربوها وفى انتظار ردودكم
لـ حفظ الموضوع والإستفاده منه إستخدمى هذا الرابط :
بانيه صدور الفراخ اللذيذة
http://forum.sedty.com/t284086.html



لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
الصورة الرمزية طائرالوئام
05-27-2010, 06:17 مساءً
مشكورة حبيبتي على الوصفة

بانتظار وصفاتك ....المصورة

ينقل للقسم المناسب

الصورة الرمزية نوال60
05-29-2010, 12:21 صباحاً
ماشاء الله عليكى وصفه جميله تسلم ايدك
الصورة الرمزية رنيم الغربة
  • 1
  • 2

« الموضوع السابق | الموضوع التالي »
أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
خلطة شهية لعمل صدور الفراخ أطباق منوعه
طريقتي في سلق الفراخ الأطباق الرئيسية
مقلوبة الفراخ أطباق منوعه
...o صدور الفراخ المحشية بالجبنة و البسطرمة و بالصووووور o ... أطباق منوعه
مكبووووووووووووس الفراخ أطباق منوعه

جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الوقت الآن 10:46 صباحاً.

 اتصل بنا - أعلن لدينا - سياسة الخصوصية -