فخده ضاني مشوية

05-03-2007, 06:48 مساءً



المقادير

- فخده ضاني
- ك طماطم
- ك بصل
- ونص راس ثوم
- م/ص شطه
- ملح
- تشكيالة توابل


الطريقة


- ناتي بالفخده ونغرزها بالسكين
- ونضعها في صنيه مستطيله
- ونبشر البصل
- ونقشر الثوم ونقطعه
- ونقلبهم مع بعضها ونضيف عليهم الشطه والملح والتوابل
- ونتبل بهم الفخده جيدا
- ونضعهم في الثلاجه لمده 3 ساعات
- وبعد ذلك نعصر الطماطم
- ونضفها علي الفخده بالتتبيله ونقلبهم مع بعض جيدا
- وبعد ذلك نضع عليها كوب ماء
- وتدخل الفرن للسواء





وبالهنا والشفا

الصورة الرمزية ifni

أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
ريش غنم مشوية ع الجريل بسهولة الأطباق الرئيسية

جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الوقت الآن 01:32 مساءً.

 اتصل بنا - أعلن لدينا - سياسة الخصوصية -